Laurentius wonen logo

Laurentius is wettelijk verplicht om u toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken en u te informeren over het gebruik daarvan op de website.

Leefbaarheid

Wonen is meer dan alleen de woning. Een nette, veilige omgeving hoort hier ook bij. Wij streven er naar dat onze klanten maximaal ervaren dat het ‘hun’ huis en ‘hun’ buurt is. Onder de noemer ‘leefbaarheid’ maken wij ons hier hard voor. Samen met u als bewoners zijn we hier verantwoordelijk voor.

Al actief in uw woonomgeving?

We willen graag actieve en gemotiveerde bewoners ondersteunen bij het verbeteren van de leefbaarheid in hun woon- en leefomgeving. Tenslotte bent u de ogen en oren van uw wijk. 

Wilt u ons helpen? 

U mag zelf aangeven in welke vorm u ons ondersteuning wilt bieden om de woonomgeving plezierig te houden. Voorbeelden zijn:

  • Signaleren van kapotte objecten, vuil of andere opvallende zaken; u loopt wekelijks een ronde door uw wooncomplex en geeft ons aan als er zaken zijn in algemene leefruimtes die de leefbaarheid beïnvloeden.
  • Het aanspreekpunt voor uw medebewoners; u verzamelt opmerkingen en vragen en geeft deze aan ons door. Wij overleggen samen met u wat de mogelijkheden zijn.
  • Oprichten van een groenclub om samen de groenvoorziening in de woonomgeving netjes te houden.

Wat bieden wij u?

  • Goede begeleiding
  • Alertheid vanuit ons op doorgegeven signalen
  • Benodigdheden zoals gereedschap

Vragen of ideeën?

Wij horen graag waar wij u nog beter kunnen ondersteunen. Stuur hiervoor een e-mail naar wijkconsulenten@laurentiuswonen.nl  

Ja, ik meld me aan als actieve bewoner

Geef het telefoonnummer op waar u altijd op bereikbaar bent

Uw ondersteuning aan de woonomgeving

Reageer op deze paginaIn ons privacybeleid vindt u meer informatie over hoe we met uw persoonlijke gegevens omgaan.