Aanbrengen zonnescherm of sunscreen

Als u een zonnescherm of sunscreen wilt aanbrengen, hoeft u dit niet aan te vragen.

Richtlijnen zonnescherm

U brengt het zonnescherm aan volgens de voorschriften van de fabrikant.U mag niet boren of schroeven in aluminium of kunststof kozijnen of panelen.Woont u in een flatgebouw? Dan dient u de kleur van het doek en het frame aan te passen aan wat gebruikelijk is. Dit heeft te maken met de uitstraling van uw woongebouw.Het zonnescherm is oprolbaar (geen markies).Indien nodig, schaft u zelf beugels aan om het zonnescherm te bevestigen aan de balkonleuning. Deze beugels hebben de zelfde kleur als de geleiders, bak of het balkonscherm.Het zonnescherm brengt u stevig aan tegen de gevel of de onderzijde van de balkonplaat. Bij regen, hevige wind en storm moet u het scherm altijd optrekken. Schade aan het scherm of de woning zijn voor uw eigen rekening.Bij een eensgezinswoning komt het zonnescherm in uitgezette stand niet boven openbaar terrein.Bij etage- en galerijwoningen komt het zonnescherm in uitgezette stand niet buiten de balkonleuning of balustrade.Als Laurentius onderhoud aan uw woning uitvoert, moet dit mogelijk zijn zonder dat het scherm dit belemmert. Als wij extra kosten moeten maken, brengen wij deze kosten bij u in rekening.

Aanvullende specificaties Pels Rijckenpark in Breda*

Pels Rijckenpark BredaPels Rijckenpark Breda

Zonnescherm

U monteert het scherm aan het plafond in een aluminium frame in de kleur ‘Rijnwit’ (RAL 9010).De cassette voor het knikarmscherm is van het merk 'Smits', type 'Linea'.U brengt een acryldoek aan van het merk ‘Tibelly’, 300 grams/m2 in een beige kleur (kleurnummer 0681).

Sunscreens

Het screen is van het merk ‘Smits’, kasttype 95s.De bovenbak is 9,5 cm en geleidertype FSP is 2,8 cm.De kleur van het aluminium frame is ‘Rijnwit’ (RAL 9010).U brengt een 'Sergé-glasvezeldoek' aan 525 grams/m2 in een beige zandkleur (kleurnummer 101101). U brengt het screen alleen aan op de ramen tegen de gevel van uw woning.
* Meer informatie vindt u ook op www.prestigebreda.nl en/of www.zonwering-nodig.com.

Veel succes met uw klusproject!

Vertalen / Translate