Aanbrengen zonnescherm of sunscreen

Wilt u een zonnescherm of sunscreen aanbrengen, neem dan contact op met Laurentius via onze klantenservice: tel. nr. 076 56 44 644.

Richtlijnen zonnescherm

U brengt het zonnescherm aan volgens de voorschriften van de fabrikant. U mag niet boren of schroeven in aluminium of kunststof kozijnen of panelen. Woont u in een flatgebouw? Dan dient u de kleur van het doek en het frame aan te passen aan wat gebruikelijk is. Dit heeft te maken met de uitstraling van uw woongebouw.

Het zonnescherm is oprolbaar (geen markies).Indien nodig, schaft u zelf beugels aan om het zonnescherm te bevestigen aan de balkonleuning. Deze beugels hebben de zelfde kleur als de geleiders, bak of het balkonscherm. Het zonnescherm brengt u stevig aan tegen de gevel of de onderzijde van de balkonplaat.

Bij regen, hevige wind en storm moet u het scherm altijd optrekken. Schade aan het scherm of de woning zijn voor uw eigen rekening. Bij een eensgezinswoning komt het zonnescherm in uitgezette stand niet boven openbaar terrein. Bij etage- en galerijwoningen komt het zonnescherm in uitgezette stand niet buiten de balkonleuning of balustrade.

Als Laurentius onderhoud aan uw woning uitvoert, moet dit mogelijk zijn zonder dat het scherm dit belemmert. Als wij extra kosten moeten maken, brengen wij deze kosten bij u in rekening.

Veel succes met uw klusproject!

Reageer op deze paginaIn ons privacybeleid vindt u meer informatie over hoe we met uw persoonlijke gegevens omgaan. Indien u niet akkoord gaat, kunnen wij uw verzoek helaas niet in behandeling nemen.