Verkopen - Slimmer kopen

U heeft een woning gekocht met de Slimmer Kopen voorwaarden en u wilt deze verkopen.

Wat moet u doen?
Bied de woning aan Laurentius aan. Hiervoor gebruikt u het ‘aanbiedingsformulier Slimmer Kopen’. Let op! Deze moet door alle eigenaren worden getekend. Na ontvangst van het volledig ingevulde en ondertekende formulier ontvangt u een getekend exemplaar door Laurentius per e-mail retour, samen met een vragenlijst en blanco lijst van zaken.

Taxatierapport
Hierna geven wij onze taxateur opdracht uw woning te taxeren. De taxateur neemt contact met u op om een afspraak te maken. Bij het opmaken van het taxatierapport houdt de taxateur rekening met eventuele door u aangebrachte verbeteringen die zijn opgenomen in de Slimmer Kopen voorwaarden. Zie hiervoor uw koopovereenkomst.

De overeenkomst
Binnen 30 dagen na ontvangst van uw aanbieding brengen wij u op de hoogte van ons besluit tot het wel of niet terugkopen van uw woning. Bij dit schriftelijk besluit voegen wij een kopie van het taxatierapport en de bijbehorende berekening toe. Komt u tot een overeenstemming met Laurentius? Dan bespreken we samen de datum dat u uw woning aan ons levert. Besluit u na het doorlopen van de procedure om in de woning te blijven wonen? Dit is mogelijk, maar houdt er dan wel rekening mee dat wij de helft van de taxatiekosten in rekening brengen.

Heeft u vragen?
Neem dan gerust contact op met ons verkoopteam via verkoop@laurentiuswonen.nl of tel. 076 56 44 644. Veel informatie vindt u ook terug in uw koopovereenkomst met bijbehorende Slimmer Kopen bepalingen.

Veel gevraagd over Verkopen - Slimmer kopen

Wat is Slimmer Kopen®?

Slimmer Kopen®-label is een koopvorm, die u als koper in staat stelt een woning met korting te kopen.

Laurentius verkoopt geen woningen op basis van Slimmer Kopen of op basis van enig ander kortingsproduct. Onze woningen worden tegen marktwaaarde verkocht.

Kan ik een woning met korting op de verkoopprijs kopen?

Nee, Laurenius verkoopt geen woningen meer met een korting zoals bijvoorbeeld Slimmer Kopen of een ander kortingsproduct. Woningen worden verkocht tegen marktwaarde.

Waar vind ik de woningen die door Laurentius met het Slimmer Kopen® label worden verkocht?

Laurentius verkoopt geen woningen meer met korting zoals Slimmer Kopen of een ander kortingsproduct. De woningen worden verkocht tegen marktwaarde.

Ik heb een woning met Slimmer Kopen® label gekocht. Ik wil deze weer verkopen. Wat moet ik doen?

​​U biedt de woning eerst aan Laurentius aan. Dit doet u schriftelijk Postbus 2199, 4800 CD Breda door het aanbiedingsformulier Slimmer Kopen in te vullen.

Dit formulier kunt u telefonisch 076-5 644 644 opvragen. Wij sturen het formulier op.

Het formulier moet door u als koper(s) en door Laurentius getekend worden. Voor het ondertekenen van het formulier maken we direct een afspraak.

 

Wat zijn de kenmerken van Slimmer kopen®?

Laurentius verkoopt geen woningen meer met een korting zoals bijvoorbeeld Slimmer Kopen of een ander kortingsproduct.

U kunt de kenmerken van Slimmer Kopen vinden op de website www.slimmerkopen.nl.

Meer vragen over dit onderwerp (2)

Vertalen / Translate