Buurtkracht

We kunnen allemaal weleens wat hulp gebruiken. Hulp met de boodschappen, een simpel klusje in huis of iemand die de planten water geeft tijdens uw de vakantie. We hebben ook allemaal wel wat te bieden. Wat hulp in de tuin, kinderen helpen met huiswerk of gewoon af en toe eens bij iemand langsgaan voor een kopje koffie of een potje scrabble.

In de wijken IJpelaar en Overakker is er een netwerk van buurtcontactpersonen, waar iedereen voor dit soort zaken terecht kan. De belangrijkste rol van de buurtcontactpersoon is om te helpen bij het vinden samenbrengen van hulpvraag en aanbod in uit de wijk zelf. Buurtkracht werkt samen met “Zorg voor elkaar Breda“.

Wilt u van Buurtkracht gebruikmaken? Of wilt u zich aanmelden als buurtcontactpersoon? Neem dan contact op met Riet Hammen, telefoonnummer 076-5640727.

Reageer op deze paginaIn ons privacybeleid vindt u meer informatie over hoe we met uw persoonlijke gegevens omgaan. Indien u niet akkoord gaat, kunnen wij uw verzoek helaas niet in behandeling nemen.