Denk mee over onze vereniging

Laurentius is een vereniging die dit jaar 100 jaar bestaat en waar u wellicht lid van bent.

Toekomstbestendig

De door de leden zelf gekozen Ledenraad is het hoogste bestuursorgaan binnen de vereniging. Het presidium is daarbinnen het dagelijks bestuur. Het presidium maakt de vereniging graag toekomstbestendig. Maar voldoet de vereniging nog wel aan de oorspronkelijke doelstellingen en ook aan de verwachtingen van de huurders en leden? Moeten we op de huidige voet verder gaan? En hoe krijgen we meer leden? Moet de positie van de leden(raad) bijvoorbeeld ook versterkt worden?

Hoe pakken wij het aan?

Samen met de directeur-bestuurder van Laurentius heeft het presidium adviseur en expert Chiel Rottier benaderd om mogelijke verbeterpunten te verzamelen in vorm en werkwijze. Niet om de vereniging als zodanig ter discussie te stellen. Chiel Rottier start met het voeren van een aantal gesprekken met intern betrokkenen. Daarna praat hij ook graag met een aantal bewoners die lid zijn van de vereniging Laurentius.

Doet u ook mee?

Bent u lid van de vereniging Laurentius en denkt u graag mee over het toekomstbestendig maken van onze vereniging? Meld u dan aan voor een gesprek met Chiel Rottier via Susanne van Doorn, e-mail: s.van.doorn@Laurentiuswonen.nl of via tel. nr. 076 56 44689. Ook als u nog geen lid bent van de vereniging en toch graag wilt meepraten, bent u van harte welkom. Gesprekken vinden zowel overdag als s ‘avonds plaats, in overleg met uw agenda.

 Doel van de gesprekken

Scherp krijgen waar de vragen, problemen en wensen zitten op organisatorisch en op inhoudelijk gebied:

  • Wat vind je (wel of niet) belangrijk aan onze vereniging?
  • Wat verwacht je van de vereniging, wat is voor jou de extra waarde van een vereniging?
  • Waar kan het aan liggen, dat er op dit moment minder leden zijn?

Zien wij u gauw?

Reageer op deze paginaIn ons privacybeleid vindt u meer informatie over hoe we met uw persoonlijke gegevens omgaan. Indien u niet akkoord gaat, kunnen wij uw verzoek helaas niet in behandeling nemen.