Een bloemetje voor mevrouw Joosen - de Visser

dinsdag 06 juni 2017

“WE KUNNEN ER NET ZO GOED EEN GROEPSFOTO VAN MAKEN”

Mevrouw Joosen - de Visser woont al ruim 50 jaar aan de Bosloop in Prinsenbeek. Alle reden voor een kopje koffie en uiteraard een mooie bos bloemen. 

Na een tijdje praten blijkt dat ze lang niet de enige ‘Laurentius-jubilaris’ is in de buurt. Mevrouw Joosen - de Visser noemt de ene na de andere buur op die, net zoals zij, na het trouwen in deze wijk zijn gaan wonen om er nooit meer weg te gaan. “Je zou hier zo een hele groepsfoto kunnen maken’, lacht mevrouw. Het lijkt bijzonder om zólang op eenzelfde plek te wonen, maar voor de familie Joosen - de Visser is het heel gewoon en vanzelfsprekend. ‘We waren 50 jaar geleden al lang blij dat we ingeloot werden voor het huis. Dat was nog in de tijd dat we de huur, 79 gulden per maand, contact betaalden. Ik heb de kaarten nog ergens liggen, volgens mij. En och, we hebben het hier goed en waarom zou je ergens weggaan als je het naar je zin hebt?’

Ook zal meespelen dat haar twee dochters hier zijn geboren en opgegroeid. En dat haar vijf kleinkinderen én achterkleinkind dit als het huis van oma kennen.

Nou, we wensen mevrouw Joosen - de Visser nog veel fijne jaren aan Bosloop toe. En jubilaris-buren: laat het ons maar weten als jullie op de groepsfoto willen. Dan zorgen wij voor een mooie bos bloemen voor iedereen!

Reageer op deze paginaIn ons privacybeleid vindt u meer informatie over hoe we met uw persoonlijke gegevens omgaan. Indien u niet akkoord gaat, kunnen wij uw verzoek helaas niet in behandeling nemen.