Een nieuwe website voor Klik voor Wonen – vanaf 14 maart

De nieuwe website is duidelijker, overzichtelijker en makkelijker in gebruik. Vooral omdat u deze voortaan nog beter op uw smartphone en tablet kunt raadplegen. Op dinsdag 14 maart gaat de vernieuwde website live!

Bekijk het YouTube filmpje voor meer informatie

Website tijdelijk niet beschikbaar
www.klikvoorwonen.nl is van 6 tot 13 maart niet beschikbaar. Klik voor Wonen gaat alle gegevens van de huidige Klik voor Wonen website verhuizen naar de nieuwe site. U kunt dan niet op woningen reageren. Vanaf dinsdag 14 maart kunt u de nieuwe website bezoeken en direct op zoek naar een woning die bij u past.

Activeer uw inschrijving
Klik voor Wonen verhuist uw inschrijving, inschrijfduur en documenten allemaal mee naar de nieuwe website.  Klik voor Wonen vraagt u om vanaf dinsdag 14 maart uw gegevens te controleren, de inschrijving te activeren en een nieuw veiliger wachtwoord aan te maken. Log daarvoor na 14 maart in met uw vertrouwde inloggegevens en wachtwoord. Er verschijnt na inloggen automatisch een scherm met de melding dat het activeren nog moet gebeuren. Doorloop de vijf stappen en wijzig of vul aan als gegevens niet correct zijn of nog missen.

Heeft u nog vragen?
Het is goed om te weten dat u straks heel veel informatie kunt vinden in de kennisbank van de nieuwe Klik voor Wonen website. Ook krijgen alle woningzoekenden een mail of brief met meer instructies. Met vragen kunt u uiteraard bij ons terecht. U kunt ook een e-mail sturen naar info@klikvoorwonen.nl.

 

 

 

Terug naar overzicht

Vertalen / Translate