Huuraanpassingen 2020

De huurverhoging blijft nodig. Natuurlijk begrijpen wij dat deze huurverhoging op een heel ongelukkig moment voor onze bewoners valt. Ook in deze onwerkelijke tijd kiest Laurentius er toch voor om de huren van woningen te verhogen. Laurentius doet dit om ook de komende jaren grote renovaties en investeringen in duurzaamheid bij woningen en woongebouwen uit te voeren. Ontvangt u een huurverhoging? Per 1 juli betaalt u de nieuwe huurprijs.

Maatwerkoplossingen
Komt u door de coronacrisis in de financiële problemen? Dan kunt u rekenen op onze hulp. Wij beseffen ons dat onze bewoners in financiële problemen kunnen komen door de maatregelen die landelijk worden getroffen om verdere verspreiding van het coronavirus te beperken. Heeft u door de huidige coronacrisis moeite met uw betalingsverplichtingen? Neem dan contact op met ons team huurincasso. Meer informatie vindt u hier.

Betaalbaarheid staat voorop
Wij willen dat onze bewoners zo betaalbaar mogelijk kunnen wonen. En een eigen, veilige plek hebben. Aedes en de Woonbond maakten afspraken voor bewoners met een laag inkomen die nu relatief te duur wonen. Laurentius vindt het goed dat deze afspraken zijn gemaakt om bewoners met een sociale huurwoning een betaalbaar huis te kunnen blijven bieden. Benieuwd of u ook in aanmerking komt voor huurverlaging of huurbevriezing? Meer informatie vindt u hier.

Meer algemene informatie over de jaarlijkse huurverhoging vindt u hier.

Reageer op deze paginaIn ons privacybeleid vindt u meer informatie over hoe we met uw persoonlijke gegevens omgaan. Indien u niet akkoord gaat, kunnen wij uw verzoek helaas niet in behandeling nemen.