Huurderskoepel en leden bewonerscommissies denken mee over aanbesteding

Schoonmaak en groenonderhoud

Laurentius is bezig met aanbesteding van de contracten voor schoonmaak en groenonderhoud. Wij doen dit met de huurderskoepel en de werkgroep Schoon en Groen Zijn leden van verschillende Bewonerscommissies zijn vertegenwoordigd. Op 4 juli is een overleg geweest voor alle andere leden van de commissies, georganiseerd door de werkgroep. Ook zijn er panelgesprekken met met bewoners. Doel was om te inventariseren wat beter kan in de toekomst en te horen wat de doelen zijn.

 

Kwaliteit en controle

Dit heeft twee aandachtspunten opgeleverd: de kwaliteit van de schoonmaak en het groenonderhoud en het controleren van de manier waarop dit wordt uitgevoerd. We gaan dit uiteraard meenemen in de aanbesteding. De planning is dat er per 1 januari 2018 nieuwe schoonmaakcontracten liggen en per 1 april 2018 nieuwe contracten voor het groenonderhoud.

We kijken met plezier terug op de constructieve samenwerking met de huurderskoepel en de werkgroep!

Reageer op deze paginaIn ons privacybeleid vindt u meer informatie over hoe we met uw persoonlijke gegevens omgaan. Indien u niet akkoord gaat, kunnen wij uw verzoek helaas niet in behandeling nemen.