warning

Update naar aanleiding van de digitale aanval op ons systeem. Lees er meer over in het nieuwsbericht.

Huurverhoging 2022

Ieder jaar verhogen we per 1 juli de huren. Vorig jaar was een uitzondering: toen bevroren we de huren. Dit jaar gaan de huren wel weer omhoog. Alle huurders van Laurentius ontvangen vóór 1 mei een brief of een e-mail met daarin de huurverhoging per 1 juli 2022.

Laurentius wil ook dit jaar de huren betaalbaar houden voor de bewoners, maar tegelijkertijd willen we ook investeren om de woningen te onderhouden, verbeteren en energiezuiniger te maken. Daarom is het nodig de huurprijzen te verhogen. 

De overheid stelt jaarlijks de regels vast voor het huurbeleid. Woningcorporaties moeten zich daaraan houden. En het is volgens afspraken in het sociaal huurakkoord (december 2018) tussen Aedes en de Woonbond. Laurentius volgt deze richtlijnen. De huurverhogingspercentages per 1 juli 2022 stelden wij na een positief advies van onze huurdersvereniging de Huurderskoepel Laurentius vast.

Alle huurders van Laurentius ontvangen vóór 1 mei een brief of een e-mail met daarin de huurverhoging per 1 juli 2022. Meer informatie vindt u hier. 

Reageer op deze paginaIn ons privacybeleid vindt u meer informatie over hoe we met uw persoonlijke gegevens omgaan. Indien u niet akkoord gaat, kunnen wij uw verzoek helaas niet in behandeling nemen.