#ikwileenhuis

Er zijn te weinig woningen. En daar moet iets aan gedaan worden. Daarom steunen wij #ikwileenhuis, de landelijke actie tegen verhuurderheffing.

Er zijn te weinig huizen in Nederland. En zeker te weinig betaalbare huizen. Veel mensen wonen te duur, te klein of tijdelijk. Dat kan zo niet langer! Er moet nu echt wat gebeuren. Daarom steunt Laurentius de landelijke actie #ikwileenhuis. Net als alle woningcorporaties betaalt Laurentius veel geld aan de Belastingdienst voor de ‘verhuurderheffing’: bijna 6 miljoen euro per jaar. Van dat geld zouden we ook veel nieuwe huizen per jaar kunnen bouwen, woningen duurzamer maken of huren matigen bijvoorbeeld. En ondertussen zijn steeds meer mensen op zoek naar een huis. Er zijn te weinig woningen in Nederland en daar moet iets aan gedaan worden. Daarom steunen wij #ikwileenhuis, de landelijke actie tegen de verhuurderheffing.

Wat houdt de actie in?
We vragen mensen die in de knel zitten, om hun verhaal te delen met daarbij de hashtags #ikwileenhuis en #wooncrisis. Hoe meer mensen dat doen, hoe beter. Dan zorgen we landelijk voor veel aandacht waar de politiek hopelijk iets mee gaat doen!

Deel jouw verhaal!
Zoek jij een huis en wil het maar niet lukken? Deel jouw verhaal op www.wooncrisis.nl of plaats een bericht op social media met #ikwileenhuis. Zo krijgt de wooncrisis een gezicht.

Reageer op deze paginaIn ons privacybeleid vindt u meer informatie over hoe we met uw persoonlijke gegevens omgaan.