#ikwileenhuis

maandag 11 november 2019

Op maandag 11 november vragen bijna 200 woningcorporaties opnieuw aandacht voor de #wooncrisis door het aanbieden van verhalen aan de Tweede Kamer.

De verhalen vindt u hier. De wooncrisis gaat over mensen, niet over cijfers. Stop de verhuurderheffing zodat wij kunnen investeren in wonen #ikwileenhuis.

Landelijke actie verhuurderheffing

Er zijn te weinig huizen in Nederland. En zeker te weinig betaalbare huizen. Veel mensen wonen te duur, te klein of tijdelijk. Dat kan zo niet langer! Er moet nu echt wat gebeuren. Daarom steunt Laurentius de landelijke actie #ikwileenhuis. Net als alle woningcorporaties betaalt Laurentius veel geld aan de Belastingdienst voor de ‘verhuurderheffing’: bijna 6 miljoen euro per jaar. Van dat geld zouden we ook veel nieuwe huizen per jaar kunnen bouwen, woningen duurzamer maken of huren matigen bijvoorbeeld. En ondertussen zijn steeds meer mensen op zoek naar een huis. Er zijn te weinig woningen in Nederland en daar moet iets aan gedaan worden. Daarom steunen wij #ikwileenhuis, de landelijke actie tegen de verhuurderheffing.

 

Reageer op deze paginaIn ons privacybeleid vindt u meer informatie over hoe we met uw persoonlijke gegevens omgaan. Indien u niet akkoord gaat, kunnen wij uw verzoek helaas niet in behandeling nemen.