Laurentius denkt na over investeringen

Eerder kon u al lezen dat Laurentius per 31 januari 2018 niet langer onder verscherpt toezicht staat van de externe toezichthouder, de Autoriteit woningcorporaties.

 Dat is goed nieuws en daar zijn we trots op. De verwachting is dat we uiterlijk volgend jaar voldoen aan alle minimale financiële normen van een gezonde woningcorporatie. Nu we zo ver op de goede weg zijn, denken we na over toekomstige investeringen.  Die keuze willen we niet alleen maken. Uw mening is belangrijk voor Laurentius. 

Welke keuzes zou u maken? Tijdens een bijeenkomst op 5 juni discussieerden we met onze belanghouders over de opgave waar Laurentius voor staat. De stem van onze bewoners was vertegenwoordigd door de aanwezigheid van leden van de Huurderskoepel en de Ledenraad. Laurentius moet keuzes maken: we kunnen niet álles. Veel belanghouders gaven aan dat het investeren in onderhoud en nieuwe woningen belangrijk is. En ook duurzaamheid kwam steeds terug. De richting die tijdens de ochtend werd meegegeven, nemen we mee in onze overwegingen. We houden u op de hoogte.

Reageer op deze paginaIn ons privacybeleid vindt u meer informatie over hoe we met uw persoonlijke gegevens omgaan. Indien u niet akkoord gaat, kunnen wij uw verzoek helaas niet in behandeling nemen.