Meten is weten

Wij weten graag hoe onze bewoners over ons denken. Daarom vragen wij nieuwe huurders, vertriek huurders, bewoners die een reparatieverzoek doen en bewoners waar planmatig onderhoud is uitgevoerd om een ​​korte inchlijst in te vullen via Tevreden.nl. Erg nuttige informatie en voor Laurentius een hulpmiddel voor onze dienstverlening nog verder te optimaliseren.

Resultaten 2017
De dienstverlening van Laurentius werd in 2017 gemiddeld met een 7,4 beoordeeld. 62% van de bewoners geeft de dienstverlening een score van een 8 of hoger.
"Mijn ervaring met Laurentius is goed. Communicatie huur communicatie communicatie communicatie   Nieuwe "" "" "" "" "" "". "


De tevredenheid van nieuwe huurders is gemiddeld een 7,6. Met name de persoonlijke aandacht, vriendelijkheid, deskundigheid en uitleg van de verhuurmakelaar wordt erg gewaardeerd. Maar wat kan beter? In een behuizing vallen degenen toe die kunnen worden bewoond; een woning die in goede staat is, netjes en schoon is, met zo min mogelijk. Als dat niet mogelijk is, dan willen zij graag dat ze gedaan worden.
"Ik heb een huis in huis gebaard. Hier is door Laurentius goed op gereageerd en zijn de gebreken zeer snel verholpen. "

Planmatig onderhoud
De dienstverlening bij planmatig onderhoud voor groepen met gemiddeld 7,1. Ruim de helft van de bewoners is zeer tevreden en geeft een 8 of hoger. Dit komt met name door de fijne overeenkomsten met aannemers en de medewerkers die het onderhoud uitvoeren. Minder to speak are residents over the main to people of the main. Ook worden toeristen graag tijdig geïnformeerd door vertragingen.
"De planning en eenabel tijdsstip zouden beter gecoördineerd moeten worden. Er werd in de straat georganiseerd. "

Reparatieverzoek
Het gemiddelde rapportcijfer voor de dienstverlening bij het indienen en uitvoeren van een reparatie is 7,4. In het vierde kwartaal is het klantoordeel zelfs gestegen naar een cijfer van 8,1. Meer dan twee derde van de bewoners geeft hier een 8 of hoger voor. Bewoners die minder tevreden zijn, zijn dat vooral over de doorlooptijd van een reparatieverzoek, de communicatie en het resultaat van de reparatie. Ook zijn bewoners minder positief over de eventuele kosten voor eigen rekening die vooraf niet duidelijk zijn.
“Wij zijn zeer tevreden, dat je doorverbonden wordt naar het bedrijf dat de werkzaamheden moet uitvoeren zodat je met hen een afspraak maakt voor het repareren van het defect.”

Vertrekkende huurders
Het rapportcijfer voor de dienstverlening bij vertrek is gemiddeld een 7,7. 63% van de bewoners geeft de dienstverlening een 8 of hoger. Vertrokken huurders zijn tevreden over het opzeggen van de woning. De duidelijkheid van de informatie over huur opzeggen en de snelheid van de reactie vanuit Laurentius worden goed beoordeeld. Bij de voorcontrole is er tevredenheid over de informatie over de oplevering van de woning. Ook hier zijn bewoners minder positief over de eventuele kosten voor eigen rekening die niet duidelijk zijn.
“Het opzeggen via de website verliep erg soepel en ook het achterlaten van de woning was mij erg duidelijk door het formulier en de beheerder die de inspectie deed.”

We bedanken alle bewoners hartelijk die de enquête via Tevreden.nl hebben ingevuld. Door jouw geaccepteerde Antwoord kunnen we onze prestaties goed meten en nog verder verbeteren!

Heeft u ook verbeterpunten voor andere punten en punten? Wij horen het graag en geven het door via onze klantenservice. Bereikbaar via tel. nr. 076 56 44 644 of info@laurentiuswonen.nl

Reageer op deze paginaIn ons privacybeleid vindt u meer informatie over hoe we met uw persoonlijke gegevens omgaan. Indien u niet akkoord gaat, kunnen wij uw verzoek helaas niet in behandeling nemen.