Resultaten Aedes Benchmark

Bewoners belonen ons met de letter A

Vandaag, donderdag 18 november, maakte Aedes (branchevereniging woningcorporaties) de resultaten uit de Aedes-benchmark 2021 bekend. Deze benchmark maakt prestaties van woningcorporaties inzichtelijk. Zo weten we waar Laurentius staat ten opzichte van andere vergelijkbare corporaties. Op basis van de benchmarkcijfers kunnen we vervolgens onze prestaties gericht bijschaven en onze dienstverlening verder verbeteren. Onze bewoners belonen onze inspanningen met een A-score.

De Aedes-benchmark bestaat uit vijf prestatievelden: huurdersoordeel, Bedrijfslasten, Duurzaamheid, Onderhoud & verbetering en Beschikbaarheid & betaalbaarheid. Voor ieder onderwerp wordt er een score toegekend: een A betekent hoger dan het gemiddelde van alle woningcorporaties, een B is gemiddeld en een C is een score lager dan het gemiddelde.

Huurdersoordeel

Wat zijn we trots op dit resultaat! Zo gaven nieuwe bewoners ons het cijfer 8,1 en ook van bewoners met een reparatieverzoek ontvingen we het cijfer 8. Bewoners die vertrokken beoordeelden ons met een mooie 7,3.

Hier vindt u alle behaalde resultaten.

Bezoek ook de website van Aedes voor meer informatie over de Aedes-benchmark. 

 

Reageer op deze paginaIn ons privacybeleid vindt u meer informatie over hoe we met uw persoonlijke gegevens omgaan. Indien u niet akkoord gaat, kunnen wij uw verzoek helaas niet in behandeling nemen.