Selectiecommissieleden voor Wonen+ Kesteren Muizenberg gezocht

Bent u goed in het voeren van selectiegesprekken en het coachen van nieuwe Wonen+ vrijwilligers? Dan zijn wij op zoek naar u!

Via Wonen+ worden vrijkomende sociale huurwoningen van Alwel en Laurentius op een speciale manier toegewezen. Woningzoekenden, die graag in de buurten Kesteren en/of Muizenberg willen wonen, kunnen voorrang krijgen op een huurwoning als zij zich inzetten voor vrijwilligerswerk in deze buurten. Na plaatsing zetten zij zich in als vrijwilliger voor minimaal 10 uur per maand, gedurende 2 jaar. Dat kan zijn in een zelf bedacht- of in een bestaand project. Deze manier van toewijzen is een pilotproject tot eind 2018.

Vindt u het leuk om samen met de huidige selectiecommissieleden nieuwe huurders te selecteren? Meld u aan! Benieuwd wat het project te bieden heeft en wat er van u verwacht wordt? Download het PDF of bezoek de website voor meer informatie.

Reageer op deze paginaIn ons privacybeleid vindt u meer informatie over hoe we met uw persoonlijke gegevens omgaan. Indien u niet akkoord gaat, kunnen wij uw verzoek helaas niet in behandeling nemen.