Verwendag Westerwiek: een gezellige middag vol muziek, spel en gezelligheid

Op donderdag 21 juni vond de Verwendag Westerwiek plaats en Laurentius droeg haar steentje bij. 300 oudere bezoekers werden in het zonnetje gezet. Een gezellige middag vol muziek, spel en gezelligheid en werd voor de zestiende keer georganiseerd door tal van vrijwilligers. Ook bewoonster mevrouw van Zundert organiseerde de middag mee. Grote complimenten voor de organisatie!

Een evenement om trots op te zijn
Mevrouw van Zundert is vanaf het begin betrokken bij de organisatie. Het evenement werd toen nog door SurPlus gehouden voor onder andere bewoners van Westerwiek in haar eigen wijk Westerpark.  Als na twee jaar het project stopt, kiest ze er samen met andere vrijwilligers voor om door te gaan. Mede door sponsoren en de vele vrijwilligers is het ook na zestien jaar nog steeds een doorslaand succes.

Het programma
De middag opent met het overhandigen van schilderijen door de lokale kinderopvang. En kinderen van de basisschool in de buurt zingen bekende liedjes. Een loterij met mooie prijzen wordt gehouden en DJ’s draaien hun platen. De dag wordt afgesloten met optredens van bekende Brabantse zangers zoals Evert van Huijgevoort en Henk Bernard. Waarbij ook de polonaise zeker niet vergeten wordt. Gedurende de middag zorgen cateraars voor heerlijke hapjes en drankjes. ‘Zoveel dankbaarheid, dat is waar je het voor doet. Het is erg mooi om al die vrolijke en blije gezichten te zien ’ aldus mevrouw van Zundert.

Reageer op deze paginaIn ons privacybeleid vindt u meer informatie over hoe we met uw persoonlijke gegevens omgaan. Indien u niet akkoord gaat, kunnen wij uw verzoek helaas niet in behandeling nemen.