Wordt u de nieuwe bewoner van het Pels Rijckenpark in Breda?

Er zijn meerdere appartementen beschikbaar in woongebouw G aan het Pels Rijckenpark in Breda.

 Deze woningen zijn uitsluitend bedoeld voor woningzoekenden in de leeftijd van 55 jaar en ouder en zonder inwonende kinderen. Het Pels Rijckenpark is rustig gelegen in Brabantpark. De appartementen beschikken over 2 slaapkamers en zijn voorzien van luxe keukens met inbouwapparatuur. Het woonoppervlakte bedraagt ongeveer 86 m2. In het souterrain is een eigen berging. Indien nodig is er een aparte ruimte voor het stallen van een scootmobiel.

Interesse?

Huurprijzen vanaf € 988,61. Het minimale inkomen wat nodig is voor deze woningen bedraagt € 39.056,-- op jaarbasis. Bent u geïnteresseerd? Meer informatie vindt u ook op Funda (klik hier). Reageren op de woning kan via de website van Klik voor Wonen (klik hier). Heeft u nog aanvullende vragen? Neem dan contact op met onze verhuurmakelaars via telefoonnummer 076 56 44 644 of stuur een e-mail naar verhuur@laurentiuswonen.nl

 

Reageer op deze paginaIn ons privacybeleid vindt u meer informatie over hoe we met uw persoonlijke gegevens omgaan. Indien u niet akkoord gaat, kunnen wij uw verzoek helaas niet in behandeling nemen.