Vacatures en stages

Laurentius is een woningcorporatie met 9.000 woningen in onder meer Breda en Alphen-Chaam. Ons doel is te zorgen voor goede en betaalbare woningen voor mensen die het minder makkelijk hebben. We hebben een informele cultuur en denken en werken vanuit bewoners onder het motto ‘Samen voor een thuis’.

Ons kantoor in Breda heeft een open werkomgeving en een werkcafé met goede koffie. Niemand van de 70 collega’s heeft een vaste plek. Je werkt waar je bent, zoals in jouw wijk bijvoorbeeld, je zit bij je teamleden of juist een keer niet. Soepele werktijden, resultaatgericht werken en verantwoordelijkheidsgevoel gaan bij ons hand in hand.

Stage lopen?
We hebben bij ons diverse mogelijkheden om stage te komen lopen voor zowel MBO-ers als HBO-ers. Je werkt dan mee of werkt gericht aan een afstudeeropdracht. Onze MBO-stages worden aangemeld op http://www.stagemarkt.nl/, omdat we een erkend leerbedrijf zijn voor de MBO beroepspraktijkvorming. Interesse? Dan kun je ons dat via een open sollicitatie (ze de button hieronder) laten weten.

 Stagiaire communicatie

25 augustus 2017

“Ik ben Àpun Houben en ik heb stage gelopen bij het communicatieteam van Laurentius in Breda. Ik heb gewerkt in een leuk team en ik kreeg veel vrijheid voor zowel de team- als schoolgerichte taken. Al met al een leerzame stageperiode!’’ Het...

Lees meer

Open sollicitatie

01 januari 2016

Wil je graag bij ons werken? Stuur een e-mail met je CV en motivatie voor de functie die je graag bij ons wilt vervullen.

Lees meer

Vertalen / Translate