Laurentius wonen logo

Laurentius is wettelijk verplicht om u toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken en u te informeren over het gebruik daarvan op de website.

Vacatures en stages

Een Brabants woningcorporatie met een team van zo’n 70 gedreven professionals. Kom jij ons team versterken?

Laurentius is een woningcorporatie met ongeveer 7.500 woningen in Breda en Alphen-Chaam. Ons doel is te zorgen voor goede en betaalbare woningen voor mensen die het minder makkelijk hebben. We hebben een informele cultuur en denken en werken vanuit bewoners onder het motto ‘Samen voor een thuis’.

Ons kantoor in Breda heeft een open werkomgeving en een werkcafé met goede koffie. Niemand van de 70 collega’s heeft een vaste plek. Je werkt waar je bent, zoals in jouw wijk bijvoorbeeld, je zit bij je teamleden of juist een keer niet. Soepele werktijden, resultaatgericht werken en verantwoordelijkheidsgevoel gaan bij ons hand in hand.

Stage lopen?
We hebben bij ons diverse mogelijkheden om stage te komen lopen voor zowel MBO-ers als HBO-ers. Je werkt dan mee of werkt gericht aan een afstudeeropdracht. Onze MBO-stages worden aangemeld op http://www.stagemarkt.nl/, omdat we een erkend leerbedrijf zijn voor de MBO beroepspraktijkvorming. Interesse? Dan kun je ons dat via een open sollicitatie (ze de button hieronder) laten weten.

Open sollicitatie

Wil je graag bij ons werken? Stuur een e-mail met je CV en motivatie voor de functie die je graag bij ons wilt vervullen. Lees meer

 

Reageer op deze paginaIn ons privacybeleid vindt u meer informatie over hoe we met uw persoonlijke gegevens omgaan.