Uw huur betalen

Uw huur betaalt u vóór of op de eerste dag van de maand via één van de volgende betalingsmethoden:

Automatische incasso

Regel via uw klantportaal om uw huur automatisch te betalen.

  • Wanneer komt het u uit? Kies tussen de 20ste, 25ste, 28ste of de 1e van de maand en geef dit door via tel. nr. 076 56 44 644
  • Wijzigt de huur? Wij passen het bedrag voor u aan. U hoeft zelf niets te doen. 
  • Niet eens met de afschrijving? U heeft altijd 56 dagen om het bedrag terug te laten boeken.
  • Wilt u de automatische incasso stopzetten? Dit regelt u eenvoudig via het intrekken automatische machtigingformulier

AcceptEmail

Een AcceptEmail is een digitale acceptgiro. Deze ontvang u  van Laurentius in uw mailbox en is een link naar de internetbankieromgeving van uw eigen bank (bijvoorbeeld IDEAL) om de huur te betalen. De mail is te herkennen aan de standaard banner met het logo van Laurentius én van AcceptEmail. Daardoor is het duidelijk dat u aan Laurentius betaalt én hoeveel u  betaalt. Na betaling kleurt de betaalstatus van de AcceptEmail direct van blauw naar groen. Zo weet u dat u heeft betaald en kunnen wij het ook zien. Klik hier voor het bekijken van onze introductiefilm over AcceptEmail.

Elektronische afschrijving 

U regelt zelf via interbankieren de betaling van uw huur. Geef in de omschrijving aan voor welke maand en voor welk adres u de huur betaalt. 

Pinbetaling 

Op ons kantoor betaalt u de huur via uw pinpas. Wij accepteren uit veiligheidsoverwegingen geen contante betalingen.

Voorkom huurachterstand

Het kan iedereen overkomen dat u (tijdelijk) in financiële problemen raakt. Maar een huurachterstand kan snel te groot worden. Mocht het u een keer overkomen, neemt u dan zo snel mogelijk contact met ons op via telefoonnummer 076-5 644 644 of via incasso@laurentiuswonen.nl. In een vroeg stadium vinden we vaak snel een oplossing door bijvoorbeeld een betalingsregeling te treffen. Ga naar 'betalingsregeling' voor meer informatie.

Reageer op deze paginaIn ons privacybeleid vindt u meer informatie over hoe we met uw persoonlijke gegevens omgaan. Indien u niet akkoord gaat, kunnen wij uw verzoek helaas niet in behandeling nemen.