Servicekosten

Als u een woning huurt in een woongebouw heeft u meestal te maken met servicekosten.
Dit zijn de kosten voor diensten die Laurentius levert  in de algemene ruimtes van uw complex, zodat u prettig kunt wonen. Voorbeelden van deze diensten zijn de schoonmaak, elektrakosten voor de algemene verlichting en tuinonderhoud.

Voorschotbedrag
Maandelijks betaalt u een voorschot bedrag voor de servicekosten. Wij proberen de kosten vooraf zo goed mogelijk in te schatten. Op basis van de gefactureerde kosten van de leveranciers berekenen wij de werkelijke kosten. Vallen de werkelijke kosten lager uit dan krijgt u geld terug. Zijn de kosten hoger, dan moet u bijbetalen. Als er sprake is van een huurachterstand en u krijgt geld terug voor de servicekosten dan verrekent Laurentius dit bedrag met de openstaande betaling.

Jaarafrekening servicekosten voor 1 juli
Wij rekenen de servicekosten één keer per jaar met u af en streven ernaar om dit te doen voor 1 juli. U ontvangt dan een gespecificeerd overzicht van uw betaalde voorschotten en de werkelijke kosten.

Uw huur betalen na aanpassing voorschot servicekosten
Maakt u uw huur via een periodieke overschrijving over bij uw eigen bank? U past dan zelf het huurbedrag aan of u geeft het door aan uw bank. Betaalt een andere instantie uw huur? Bijvoorbeeld de kredietbank, gemeente of een bewindvoerder? Geef het nieuwe huurbedrag dan aan hen door.

Bezwaar
U kunt tegen de aanpassing van het maandelijks voorschotbedrag servicekosten geen bezwaar maken. 

 

Reageer op deze paginaIn ons privacybeleid vindt u meer informatie over hoe we met uw persoonlijke gegevens omgaan. Indien u niet akkoord gaat, kunnen wij uw verzoek helaas niet in behandeling nemen.