Servicekosten

Als u een woning huurt in een complex of flat heeft u meestal te maken met servicekosten.
Dit zijn de kosten voor diensten die Laurentius levert  in de algemene ruimtes van uw complex, zodat u prettig kunt wonen. Voorbeelden van deze diensten zijn de schoonmaak, elektrakosten voor de algemene verlichting en tuinonderhoud.

Voorschot bedrag
Maandelijks betaalt u een voorschot bedrag voor de servicekosten. Wij proberen de kosten vooraf zo goed mogelijk in te schatten. Op basis van de gefactureerde kosten van de leveranciers bereken wij de werkelijke kosten. Vallen de werkelijke kosten lager uit dan krijgt u geld terug. Zijn de kosten hoger, dan moet u bijbetalen. Als er sprake is van een huurachterstand en u krijgt geld terug voor de servicekosten dan verrekent Laurentius dit bedrag met de openstaande betaling.

Jaarafrekening servicekosten voor 1 juli
Wij rekenen de servicekosten één keer per jaar met u af en streven ernaar om dit te doen voor 1 juli. U ontvangt dan een gespecificeerd overzicht van uw betaalde voorschotten en de werkelijke kosten.

 

Veel gevraagd over Servicekosten

  • Servicekosten zijn vergoedingen of voorschotten die we maandelijks, naast uw huur, bij u in rekening brengen. U betaalt hiermee voor extra goederen of diensten die wij leveren. Servicekosten waar u aan meebetaalt kunt u vinden in uw huurcontract
Reageer op deze paginaIn ons privacybeleid vindt u meer informatie over hoe we met uw persoonlijke gegevens omgaan.