Planmatig onderhoud

Iedere woning heeft onderhoud nodig zodat u prettig kunt blijven wonen. Niet alleen u als huurder kunt hier een steentje aan bijdragen. Ook zorgen wij ervoor dat uw woning goed wordt onderhouden.

Als we in een complex of een groep woningen aan de slag gaan, noemen we dat planmatig onderhoud. Bijvoorbeeld schilderwerk, vervangen van dakbedekking, sanitair en keukens.

Voor de planning van de onderhoudswerkzaamheden kijken we naar het bouwjaar van uw woning en voeren we inspecties uit om te bepalen welke groep woningen aan de beurt is.

Hier vindt u de volgende planningen voor 2019:

Bavel

Breda

Chaam

Ulvenhout

 

Veel gevraagd over Planmatig onderhoud

  • Onder planmatig onderhoud verstaan we het terugkerende planbare onderhoud aan de woningen of de woongebouwen. Bijvoorbeeld schilderwerkzaamheden, vervangen dakbedekking, cv-ketel etc.De onderhoudswerkzaamheden die niet onder planmatig onderhoud vallen zijn mutatieonderhoud, reparatieonderhoud, service- en contractonderhoud.
  • Een meerjarenonderhoudsbegroting geeft aan welk onderhoud er bij elke woning van Laurentius de komende jaren uitgevoerd dient te worden. Zo kunnen we sturen op de werkzaamheden en kosten bij elke woning / woongebouw van woningen. We onderhouden onze woningen op een vooraf afgsproken conditie. Alle werkzaamheden, die nodig zijn om deze conditie vast te houden, worden begroot.
  • Laurentius neemt dan contact op met de uitvoerende partij om te kijken hoe de overlast weggenomen of verminderd kan worden. Wanneer er aan onze woningen werkzaamheden uitgevoerd moeten worden, kan dit nu eenmaal wat overlast met zich meebrengen. We proberen dit tot een minimum te beperken.
Reageer op deze paginaIn ons privacybeleid vindt u meer informatie over hoe we met uw persoonlijke gegevens omgaan.