Direct naar inhoud

Bewonerscommissie of actieve bewoner

Wonen is meer dan alleen de woning. Een nette, veilige omgeving hoort hier ook bij. Wij streven er naar dat onze bewoners maximaal ervaren dat het ‘hun’ huis en ‘hun’ buurt is. Onder de noemer ‘leefbaarheid’ maken wij ons hier hard voor. Samen met u als bewoners zijn we hier verantwoordelijk voor. Voelt u zich betrokken bij uw woonomgeving? En vindt u het leuk om de belangen van uw medebewoners te behartigen? 

Al actief in uw woonomgeving?

We willen graag actieve en gemotiveerde bewoners ondersteunen bij het verbeteren van de leefbaarheid in hun woon- en leefomgeving. Tenslotte bent u de ogen en oren van uw wijk. Wilt u helpen? Wij horen graag van u op welke manier u wilt bijdragen aan uw woonomgeving. 

Wat bieden wij u?

  • Ondersteuning
  • Goede begeleiding
  • Betrokkenheid en structureel overleg

Sponsoring

Regelmatig krijgen wij van bewonerscommissies of actieve bewoners het verzoek een financiële bijdrage te leveren aan een gezellige activiteit in een buurt of woongebouw. Natuurlijk ondersteunt Laurentius goede initiatieven van bewoners graag. Een goed burencontact is fijn en draagt bij aan de leefbaarheid binnen een woongebouw of buurt. We helpen en denken dan ook graag mee als u een buurtactiviteit wilt gaan organiseren. Neem contact op met ons team sociaal beheer om de mogelijkheden te bespreken. 

Meer informatie 

 Aanmelden als bewonerscommissie of actieve bewoner
Macro alias: renderUmbracoForm