Direct naar inhoud

Bewoners geven hoge cijfers voor de derde fase in onderhoudstraject Wisselaar

maandag 11 september 2023

Voor de bouwvak rondde onze ketenpartner Geluk Groep de derde fase van het renovatieproject in de Wisselaar af.

Hoge cijfers

Zoals na ieder project vroegen we de bewoners naar hun ervaringen om de klanttevredenheid te weten te komen. De dienstverlening van aannemer Geluk werd beoordeeld met een 8,6 en de dienstverlening van Laurentius voor het onderhoud met een 8,0. 

We zijn erg blij met deze goede samenwerking en de hoge cijfers. Ook zijn er weer dingen te leren voor het vervolg. Een aantal bewoners gaf aan dat er bij een badkamerrenovatie behoefte is aan een tijdelijke douche-unit. We spraken al af dat we deze gaan plaatsen in het vervolg van dit renovatieproject. 

Zestig verduurzaamde woningen

In deze fase zijn zestig woningen verduurzaamd: in de Noordschotenstraat, Koekelarestraat, Lichterveldestraat en de Izegemstraat. De woningen kregen onder andere een nieuw dak met isolatie, zonnepanelen, spouwmuur isolatie, nieuwe kozijnen met isolerende beglazing, CO2 gestuurde mechanische ventilatie en werden afgekoppeld van gas. Daarnaast vernieuwden we waar nodig (en als de bewoners dit willen) de badkamer, keuken en/of toilet.

Fase vier start in september

In september starten we met de renovatie en verduurzaming van de volgende 100 woningen in de Wisselaar. Daarnaast vervangen de Kok Bouwgroep en Geluk Groep bij 250 woningen het dak, waarbij ze dakisolatie en zonnepanelen aanbrengen.