Aanbrengen tweede toilet

Niet aanvragen, wel richtlijnen

Als u een tweede toilet wilt aanbrengen, vragen wij u om vóóraf contact op te nemen via het aanvraagformulier zodat wij samen uw plannen kunnen bespreken. Tevens maken we vooraf afspraken over een eventuele vergoeding als u de tweede toilet in goed staat achterlaat als u verhuist.  

Richtlijnen

Het toilet mag u alleen in de badkamer plaatsen of in een inbouwkast op overloop of hal.U voorziet de toiletruimte van een natuurlijk ventilatiekanaal.De afvoer van het tweede toilet sluit u rechtstreeks aan op de bestaande riolering van uw eigen woning. Het toilet mag niet op een gootsteenafvoer worden aangesloten via bijvoorbeeld een sanibroyeur.Als u nieuw tegelwerk aanbrengt, dat laat u bij verhuizing minimaal 1 m2 wand- en vloertegels achter voor eventuele toekomstige reparaties.De wand-, plafond- en vloerafwerking werkt u op een nette manier af.U mag de tweede toilet bij verhuizing achterlaten als deze op het moment van verhuizen schoon, heel en veilig is.

Tip

Wij adviseren u om uw buren te informeren over de werkzaamheden in uw woning. Zo weten zij van tevoren dat zij wellicht te maken krijgen met tijdelijke overlast.

Veel succes met uw klusproject!

Vertalen / Translate