Plaatsen nieuw keukenblok

Standaard keukenblok

Elke woning voorzien we bij aanvang van het huurcontract van een goed werkende standaard keuken. Als het keukenblok toch versleten is, repareren of vervangen we het keukenblok.

Keuken aanpassen? Vooraf aanvragen

Misschien is uw keukenopstelling technisch in orde, maar wilt u het toch vernieuwen, wijzigen of uitbreiden. In dat geval vragen wij u om vóóraf contact op te nemen via het aanvraagformulier zodat wij samen uw plannen kunnen bespreken. Ook maken we vooraf afspraken over een eventuele vergoeding als u de keuken in goede staat achterlaat als u gaat verhuizen.

Richtlijnen

  • U vraagt vóóraf toestemming aan bij Laurentius via het aanvraagformulier. U levert daarbij een plattegrond en een aanzichttekening aan met een overzicht van uw materiaalkeuze. Hierop staan ook de maten en aansluitingen voor elektra, gas en waterleidingen.
  • Vervangt u ook de wand- en/of vloertegels? Dan vragen wij u om ten minste 1m2 van de nieuwe tegels reserve te houden voor eventuele toekomstige reparaties. Als uw woning ouder is dan 1994 bestaat de kans dat er asbest in de tegellijm aanwezig is. Neemt u voordat u start met de werkzaamheden contact op met Laurentius.
  • Heeft u nieuwe elektriciteitsgroepen en/of gasleidingen nodig? Dan moeten deze door een erkend installateur worden aangelegd.
  • U bent zelf verantwoordelijk voor goed onderhoud van het keukenblok en eventueel aanwezige inbouwapparatuur.
  • Heeft uw woning een mechanisch ventilatiesysteem? Dan kunt u alleen een ventilatiekap plaatsen zonder motor of een recirculatiekap.
  • U kunt bij vertrek uit de woning het keukenblok en het tegelwerk achterlaten mits het geheel in een neutrale kleur is en de technische staat op dat moment in orde is. Onze opzichters beoordelen deze punten tijdens een inspectie.
  • Inbouwapparatuur kunt u alleen achterlaten als de nieuwe huurder deze apparatuur van u overneemt.

Tip

Wij adviseren u om uw buren van te voren te informeren over de werkzaamheden in uw woning. Zo weten zij dat zij wellicht te maken krijgen met tijdelijke geluidsoverlast.

Reageer op deze paginaIn ons privacybeleid vindt u meer informatie over hoe we met uw persoonlijke gegevens omgaan. Indien u niet akkoord gaat, kunnen wij uw verzoek helaas niet in behandeling nemen.